La cadena catalana TV3 dedicarà al valor del temps La Setmana de TV3 d'aquest any, que tindrà lloc entre el 26 d'abril i el 2 de maig. Durant aquests set dies, els diferents programes de la cadena inclouran reflexions sobre aquest qüestió i s'organitzarà un debat especial en el programa de debat Banda ampla.

La directora de TV3, Mònica Terribas, va presentar ahir els detalls de La Setmana de TV3, juntament amb la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, el Departament de la qual dóna suport a l'organització d'aquesta iniciativa. Enguany se celebra la desena La Setmana de TV3, que en cada edició dóna elements de reflexió als espectadors sobre un tema actual.

En aquesta ocasió, es dedicarà al valor social del temps i a les diferents formes d'administrar-lo. "D'això intentem parlar, de com crear dinàmiques que ens ajudin a viure millor col·lectivament, de com fer del temps un instrument més flexible", va explicar Terribas.

Durant tota la setmana, la cadena emetrà una sèrie d'anuncis per reflexionar sobre el temps dedicat al treball, a l'oci, a la cura dels altres, a la participació i la formació i als desplaçaments. La Setmana de TV3 també comptarà amb la participació dels programes de la cadena (com per exemple, Els matins) i de l'emissora Catalunya Ràdio.

Durant la presentació d'aquesta iniciativa, la consellera d'Acció Social va agrair que el projecte es dediqui a la gestió i els usos del temps perquè en general la societat "no concilia bé", i va explicar que les administracions hi tenen "responsabilitat, però també totes les persones".