La Sexta emet avui el capítol número 100 de la sèrie Bones, un episodi especial dirigit per l'actor David Boreanaz en el qual es desvetllen alguns secrets del passat comú del seu personatge, l'agente Seeley Booth, i de la doctora Brennan (Emily Deschanel).

L'episodi, titulat Las partes de la suma de todo, és el segon de la sèrie que dirigeix Boreanaz, i arrenca amb la publicació d'un llibre del doctor Sweets (John Francis Daley), el psicòleg de l'institut Jeffersonian, sobre la relació professional de la doctora Temperance "Huesos" Brenan i l'agent Booth.

El text conclou amb una afirmació que el psicòleg elabora basant-se en la investigació del seu primer cas: estan enamorats; davant d'aquesta situació, la forense i el policia han d'explicar la realitat del seu primer encontre i de passada com es va formar l'equip del FBI que protagonitza la sèrie. Aquest romanç mai consumat és una de les raons de l'èxit de Bones, a més dels complicats casos que resol l'equip de la doctora Brennan examinant ossos en el sofisticat decorat que serveix d'escenari a l'institut Jeffersonian.

Las partes de la suma de todo va fregar els 10 milions d'espectadors en la seva estrena als Estats Units; a Espanya, la sèrie és la més vista de La Sexta, on ha superat els 2,2 milions d'espectadors i quotes de pantalla de l'11,7%.