El públic no es cansa de Pretty Woman. Catorze vegades s'ha exhibit en prime time que es compten per èxits. L'última, aquest diumenge passat en la qual la cinta romàntica protagonitzada per Julia Roberts i Richard Gere es va imposar a sèries espanyoles consolidades com Doctor Mateo o la incansable comèdia Aída.

A La 1 de TVE, Pretty Woman va ser vista per 3.601.000 persones, amb la qual cosa va aconseguir un 20,8% de share en el seu enèsim passi en prime time. Per contra, a Telecinco, Aída es quedava amb 2.829.000 espectadors i un16,2% de share en el seu capítol d'estrena i Doctor Mateo, a Antena 3, es conformava amb 2.361.000 i un 13,5%.

El cert és que el 20,8% aconseguit és el menor share dels seus catorze passis en prime time, però li va ser suficient per col·locar-se al capdavant de la nit dominical. El rècord de Roberts i Gere a les petites pantalles espanyoles el trobem en la seva primera emissió, també a La 1, el gener de 1994 quan va arribar ni més ni menys que al 55% de share amb una audiència que va superar els 9,2 milions d'espectadors.

Al llarg d'aquests anys la pel·lícula dirigida per Garry Marshall ha viatjat per diverses cadenes repetint èxit. Pretty Woman ha estat emesa també per Telecinco (en sis ocasions) i també per Antena 3 (tan sols una vegada), per tornar a La 1, que és ja la cadena que més vegades l'ha emès (en set ocasions).

I tot i que el seu impacte en percentatges és cada cop menor -en els seus últims sis passis mai ha aconseguit superar el 30% de share-, el cert és que aquest clàssic del cine modern va valer a La 1 per conquerir un diumenge gloriós empesa a més pel Mundial de Motociclisme i, sobretot, per la final de Roland Garros que va guanyar Rafa Nadal.