El canal televisiu de suspens i acció Calle 13 estrena imatge i programació avui amb el llançament de la sèrie policíaca Rookie Blue, que narra la història de cinc agents novells que es van adonant de la "crua realitat".

"Avui és un dia de canvi per a l'estètica del nostre canal i la nostra forma de comunicació, que serà ara més gràfica i directa amb l'espectador, però sense perdre el nostre esperit quant a contingut", explica la programadora de la cadena, Rocío Centurión.

A més de Rookie Blue, sèrie que alguns mitjans americans han definit com "l'Anatomía de Grey policíaca", Calle 13 té prevista l'estrena en els pròxims mesos d'Undercover, el nou treball de J.J.Abrams, un dels creadors de Perdidos.

Entre els projectes que posaran punt i final aquesta temporada a la cadena hi ha Ley y orden, que se n'anirà per deixar pas a la nova sèrie Ley y orden L.A., que segueix el mateix plantejament però canvia d'ubicació, i Monk, que tanca les seves trames en la vuitena temporada.

"La idea a la qual aspirem és l'excel·lència en l'oferta. Intentem nodrir el canal de les ofertes més innovadores i més completes", assenyala Rocío Centurión.

Tot i els canvis quant a estil, l'organització de la cadena remarca que els continguts mantindran l'"esperit" de misteri i crim "per a tots els públics", mantenint un "punt d'humor" reduït.

"El punt còmic seguirà estant aquí present, però som un canal d'acció i crim. Confiem a incorporar, aquesta temporada i de mica en mica, molt de contingut nou", ha destacat la programadora de Calle 13.