Torna a TVE Tinc una pregunta per a vostè amb motiu de les eleccions catalanes. Els candidats dels partits parlamentaris a Catalunya contestaran, els dies 9 i 10 de novembre, a les preguntes de 60 ciutadans.

En aquestes dues edicions, presentades per María Casado, intervindran els candidats dels sis partits amb representació parlamentària que opten a la Presidència de la Generalitat de Catalunya per als pròxims quatre anys.

El dia 9 participaran José Montilla (PSC), Alicia Sánchez-Camacho (PP) i Joan Herrera (ICV). Artur Mas (CiU), Joan Puigcercós (ERC) i Albert Rivera (Ciutadans) intervendran al dia següent, el 10 de novembre. Cadascun dels candidats respondrà de forma individual a les preguntes que li formularan en directe en el plató els 60 ciutadans seleccionats, com en edicions anteriors del programa, per l'empresa d'anàlisi de mercat TNS.

Les dues edicions seran emeses per La 1 a Catalunya i per Canal 24 Horas en dual, català i castellà per a tot l'Estat. Després de cada programa s'emetrà un especial del programa 59 Segundos per fer l'anàlisi política de les intervencions dels candidats.