Belén Esteban es convertirà avui en la protagonista de l'Especial 'Sálvame Deluxe': España pregunta, Belén responde, programa que Telecinco emetrà a partir de les 22.00 hores en el qual la col·laboradora habitual de Sálvame diario i Sálvame deluxe se sotmetrà a les preguntes que lliurement li formularan 25 ciutadans.

Conduït i moderat per Jorge Javier Vázquez, l'espai comptarà amb la presència en directe en el plató de les 25 persones seleccionades per l'equip del programa entre un total de 5.000 candidats que van enviar les seves preguntes. Per dur a terme la selecció, l'espai ha tingut en compte la localitat d'origen, l'edat, la professió i el nivell d'interès de la pregunta formulada per cada ciutadà. Les 17 comunitats autònomes i les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla seran representades en aquest grup que interrogarà Belén Esteban.

El programa comptarà amb les intervencions d'un jurat integrat per tres personatges famosos que es pronunciaran sobre el nivell de veracitat de les respostes de Belén Esteban.