El que va ser un dels presentadors més emblemàtics de Telecinco podria tornar a la televisió de la mà d'Antena 3. La cadena de Planeta ultima el fitxatge de Xavier Sardà perquè es faci càrrec la propera temporada d'un nou programa d'entrevistes. Segons fonts properes a la cadena, les converses entre Antena 3, la productora del Grup Zeta i el propi Sardá estan "molt avançades" per tal que el conegut presentador dirigeixi un programa "exclusivament d'entrevistes" en aquesta cadena.

D'arribar a bon port finalment la negociació, Xavier Sardà tornaria a la petita pantalla de la mà de la que ja va ser la seva casa el 1996 quan va presentar, al costat de José María Carrascal, el programa d'humor Todos somos humanos. El periodista català es va incorporar posteriorment, el 1997, a Telecinco per participar de l'espai Moros y Cristianos i ja en aquest mateix any va passar a presentar l'exitós espai del nocturn Crónica Marcianas fins al 2005. Després de dos anys retirat de la petita pantalla va tornar a la cadena de Fuencarral el 2007 amb el programa de viatges DutiFri.

Des de llavors el presentador va col·laborar amb el concurs Tú sí que vales, va tornar a fer-se càrrec de la segona temporada de DutiFri i es va posar a preparar el seu retorn a les nits amb un projecte que finalment va resultar fallit. Després dels programes La Tribu i Infiltrados, també a Telecinco, l'any 2010 Xavier Sardà va fitxar com tertulià per el programa radiofònic Julia en la Onda, d'Onda Cero, i fa poc va publicar el seu últim llibre, Cataluña, España y la madre que las parió.