Caos circulatori al centre de la ciutat de Girona a causa de dos accidents de trànsit

A l'AP-7, a Sant Julià de Ramis, un camió ha bolcat i ha quedat travessat enmig de la via

Al barri de Pedret, s'ha registrat un altre accident de trànsit

Cremen tres vehicles a l'interior d'un taller mecànic de Girona

Redacció

Redacció

Caos circulatori a Girona per un parell d'accidents de trànsit que han complicat la mobilitat al centre de la ciutat i els seus accessos. D'una banda, un camió ha bolcat a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis i ha quedat travessat enmig de la calçada. Aquest fet ha provocat cues quilomètriques a la mateixa autopista i els seus accessos. D'altra banda, al barri de Pedret de Girona, s'ha registrat un accident de trànsit.

A més, la pluja que ha caigut durant tota la jornada i les restriccions de trànsit derivades del festival 'Girona, Temps de Flors', han complicat encara més la mobilitat al centre de la ciutat.

A tot això, també s'ha de sumar l'incendi de tres vehicles a l'interior d'un taller mecànic. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 15.10 hores, i, en arribar al lloc dels fets, han apagat el foc dels vehicles a l'interior del taller Girosport, situat al carrer Alacant.

Cues quilomètriques a l'AP-7

El conductor d'un camió ha perdut el control del vehicle aquest matí, ha fet la tisora i ha quedat travessat a la calçada de l'autopista AP-7, al seu pas per Sant Julià de Ramis.

L'accident ha obligat a tallar completament la via, mentre es procedia a la retirada del camió. A quarts de cinc de la tarda, s'havia reestablert el trànsit a l'autopista, però, l'incident ha provocat cues quilomètriques a la mateixa autopista, a l'N-II i al centre de la ciutat de Girona. Diversos usuaris han fet visible a les xarxes socials el caos circulatori a les principals vies d'accés i de sortida de la ciutat.

L'avís de l'accident s'ha donat a les 8:55 hores del matí, sense cap altre vehicle implicat.

Al lloc s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers i patrulles dels Mossos d'Esquadra. Com que el camió ocupava tota la calçada han restringit el trànsit.

Segons el Servei Català de Trànsit, el camió bolcat ha perdut part de la càrrega (bigues de ferro), però el camioner ha resultat il·lès.