No tenen data de desembarcament encara, però els Piratas estan ja disposats a abordar la graella en qualsevol moment. La cadena de Fuencarral va presentar dijous la seva gran aposta de ficció, "el projecte més ambiciós de la història de Telecinco". En roda de premsa, protagonistes i directius de la primera ficció que aborda el gènere pirata a Espanya van desvetllar alguns dels detalls de l'ambiciosa producció que Telecinco estrenarà pròximament.

La sèrie, protagonitzada per Óscar Jaenada, Pilar Rubio i Silvia Abascal, és "el projecte més ambiciós de la història de Telecinco", tal com va assegurar el director general de continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, que va afegir que també "és un dels més ambiciosos de la història de la televisió a Espanya". Villanueva, després de llançar un missatge d'"ànim i afecte" a Silvia Abascal, que va sofrir un infart cerebral, va reconèixer que "mai havíem emprès un projecte d'aquesta envergadura, amb aquest traçat i amb un 90% de rodatge en exteriors i amb un equip artístic i tècnic de primer nivell".

D'altra banda, Óscar Jaenada, que encarnarà Álvaro Mondego, va avançar sobre el seu personatge que "no té cap intenció de ser pirata, però els seus desitjos i la seva bogeria el porten a ficar-se en aquest món. Ell acaba gairebé sent un d'ells però no per voluntat pròpia". Ambientada al segle XVIII, la gran aposta de Telecinco narra les aventures i desventures d'Álvaro Mondego, un descarat membre de la noblesa amb múltiples deutes econòmics i d'honor a les seves esquenes.

Els actors Xenia Tostado, Luis Iglesia, Octavi Pujades, Luisa Merelas, Luis Zahera, Xabier Deive i Babou Cham completen el repartiment de la sèrie, que ha estat rodada gairebé íntegrament en escenaris naturals de la costa oest de Galícia.