La cadena Antena 3 prepara una adaptació de la sèrie infantil Marco en forma de minisèrie televisiva, segons va informar el director de la Divisió de Televisió d'Antena 3, Javier Bardají. Segons va explicar, la minisèrie constarà de tres entreques i es podrà veure en prime time per Nadal.

Tot i que la nova versió no tindrà una de les grans estrelles de la sèrie, el mico Amedio, mantindrà l'esperit del mític programa infantil, ja que se centrarà en la vida d'uns nens que marxen cap a terres americanes.

Ambientada en l'actualitat, Marco estarà produïda per Bambú Producciones, empresa responsable de productes com la sèrie històrica Hispania.

Però Marco no és l'únic projecte anunciat per la cadena de Planeta de cara a la propera temporada. Bardají també va parlar de la comedia Con el culo al aire i de Toledo, una sèrie històrica que traslladarà l'espectador fins a l'Edat Mitjana i que es podrà veure a partir del 2012.

Segons va explicar el director de la Divisió de Televisió, la sèrie prendrà com a punt de partida la convivència entre les tres religions monoteistes als regnes peninsulars, cristians, musulmans i jueus amb la ciutat de Toledo com a teló de fons.

A més d'aquestes ficcions, la cadena Antena 3 també prepara l'adaptació de la novel·la de María Dueñas El tiempo entre costuras; Gran Hotel, amb Amaia Salamanca i Yon González, i una sèrie d'intriga centrada en el mite de l'home-llop.