La Sexta ha fitxat l'equip del programa España Directo, que fins al passat 30 de juny s'emetia a TVE, perquè s'encarregui de la produccció d'un nou magazín informatiu, Verano Directo. El programa seguirà el model implantat a la televisió pública, amb connexions en directe i un ampli equip de reporters desplaçats al lloc de la notícia.

Aquest nou programa, que arrencarà a partir de dilluns que ve, s'emetrà de dilluns a divendres de sis a vuit del vespre.

Produït per Mediapro, accionista de La Sexta i dirigit per Jorge Pérez Vega, el programa estarà presentat per la periodista Cristina Villanueva, la presentadora de l'edició del cap de setmana de La Sexta Noticias i una de les cares més visibles de la cadena de Jaume Roures.

De moment, aquest nou format provarà sort a les tardes d'estiu, però quan acabi la temporada, si continua en antena, podria canviar el nom pel de La Sexta Directo.

Al seu torn, TVE busca un substitut pel forat a la graella deixat per España Directo. Segons ja va anunciar en una compareixença davant de la Comissió mixta de Control de RTVE al Congrés dels Diputats el president de la Corporació, Alberto Oliart, la televisió pública està preparant un programa similar que es podria començar a emetre a partir del proper mes de setembre.