El presentador Andreu Buenafuente torna a la televisió autonòmica catalana amb el programa de dos capítols, Com va la vida?, amb el divulgador científic Eduard Punset, amb qui analitzarà el moment actual, sense obviar els grans dubtes de la condició humana davant els problemes de la vida.

Buenafuente, acompanyat per la directora de TV3, Mònica Terribas, va presentar ahir en roda de premsa el nou espai, codirigit pel seu amic Xavier Cassadó, d'uns setanta minuts de durada i que s'emetrà els dies 8 i 15 de novembre, a les 22.25 hores.

Es tracta d'una conversa pausada entre dues persones, "cosa que -segons el també humorista- és avui inèdit a la televisió", que comença amb un monòleg seu, sense oblidar l'humor, en el qual reflexiona sobre diferents qüestions de la vida, que després Punset es farà seves, aportant la seva experiència divulgadora. Per a Buenafuente, "som una parella pràcticament còmica, carn del programa Polònia, en la qual Punset diu una astracanada que fa pensar, i jo faig de pallasso seriós". El showman va mostrar la seva satisfacció per tornar a la televisió, on es va consagrar amb programes com Sense TítolLa cosa nostra, i on "es fa molt bona televisió".

TV3, líder d'audiència

TV3 es consolida en el lideratge a l'octubre, després del parèntesi de l'estiu. Al setembre el va recuperar i a l'octubre l'ha mantingut, amb un increment de 5 dècimes de la seva quota del setembre i arribant-hi al 13,7% de quota, i liderant l'audiència 15 dels 31 dies del període, en què hi ha hagut un increment de la mitjana de consum televisiu fins als 255 minuts per persona i dia. A més, guanya, de manera aclaparadora, el rànquing dels 40 programes més vistos, amb un total de 20, entre els quals hi ha produccions dels diversos gèneres: informatius, ficció, entreteniment i humor, i transmissions esportives.