Canviaria la teva vida si sabessis que t'estan vigilant? T'has parat a pensar quantes càmeres miren cada pas que fas? Per què estan aquí? Qui les controla? Ho veuen tot. Ho saben tot. T'estan vigilant. Aquest és el punt de partida de Vigilados. Person of Interest, la nova sèrie d'èxit mundial que arriba des d'aquesta nit, a partir de les 22.25 h, a La Sexta.

Vigilados. Person of Interest, és una història de suspens i acció que està protagonitzada per un exagent de la CIA i un multimilionari que lluiten per evitar assassinats a Nova York, una ciutat plagada de càmeres de vigilància després dels atemptats de l'11 de setembre de 2001. La sèrie, avalada per la producció executiva de J.J. Abrams (Súper 8, Perdidos, Fringe) i Jonathan Nolan, germà del famós director i guionista de films com El caballero oscuro i Origen, va aconseguir en la seva estrena als Estats Units el passat 22 de setembre un rècord d'audiència en congregar prop de tretze milions d'espectadors. A Espanya es pot veure des de fa poc a través del canal de les plataformes digitals Fox.

Els protagonistes són Reese, interpretat per Jim Caviezel, actor de La Pasión de Cristo (2004), un exagent de la CIA que, després de la violenta mort de la seva xicota, abandona el seu lloc de treball i el Govern nord-americà el dóna per mort fins que és descobert per la Policia metropolitana de Nova York en veure's involucrat en una baralla en el metro. A partir d'aquest moment la vida de Reese fa una gir de 180 graus. Coneix el multimilionari Finch, que encarna Michael Emerson, el dues vegades guanyador de l'Emmy a millor actor i famós per donar vida a Benjamin Lynus a Perdidos. Tots dos s'uneixen per combatre la impunitat de crims violents.