Després de més de tres dècades junts, R.E.M. han anunciat el final de la seva carrera. En aquest temps han saltat dels circuits alternatius a les llistes d'èxit, han vist com desapareixien amics com Kurt Cobain i han sobreviscut a la marxa d'un des seus components. I al llarg de tots aquest anys han visitat regularment els platós de la BBC per presentar-hi en directe els seus nous singles.

Michael Stipe, Mike Mills i Peter Buck parlen sobre totes aquestes coses (de les pèrdues, de les victòries, de les transformacions) en un programa que recull les millors actuacions de R.E.M. als platós de la televisió pública britànica al llarg de vint anys. Aquesta setmana el programa Sputnik acomiada R.E.M. amb un recorregut per la seva carrera, des de Pretty Persuasion fins a Leaving New York, passant per grans èxits que han marcat una generació com Man on the moon, Losing my religion Imitation of life.

Gràcies als enormes arxius de la BBC, aquesta nit serà possible fer un retrat de R.E.M. en moviment a través de 30 anys d'història.