Aquest divendres, inici d'aquest cap de setmana que és pont i aqüeducte, et fem tres propostes de cinema a la tele per si has decidit quedar-te a casa.

"Mi vida es una ruina"

23.35 h. La 1. [***]

2007. EUA. Direcció: Bernie Goldmann, Melissa Wallack. Intèrprets: Aaron Eckhart, Jessica Alba, Elizabeth Banks. 97 minuts. Color.

Bill (Aaron Eckhart) se sent d'un altre planeta cada vegada que és a prop de la família de la seva dona. La seva esposa Jessica (Elizabeth Banks) és encantadora, però no pot dir el mateix del pare i del germà, propietaris del banc en què treballa Bill. La família es reuneix per celebrar la inauguració de la nova capella d'un col•legi privat. En un moment de la celebració, Bill acaba entabanat en un programa de voluntariat per fer de mentor d'un dels estudiants de l'escola.

El noi a qui Bill haurà de tutelar és un jove de 15 anys, ric i malcriat (Logan Lerman). Després de descobrir les infidelitats de la seva esposa amb Xip (Timothy Olyphant), un presentador de televisió, Bill quedarà enfonsat, de manera que tractarà de donar un cop de timó al seu destí de fracassat amb l'ajuda del seu tutelat i de Lucy (Jessica Alba ), una guapa treballadora de Victoria 's Secret.

La pel•lícula tracta d'una forma amena i còmica la crisi d'un home de mitjana edat, personatge que interpreta a la perfecció Aaron Eckhart. Menció especial mereix l'excel•lent i hilarant guió de Melissa Wallack.

"Míos, tuyos y nuestros"

22.35 h. Neox [**]

2005. EUA. Direcció: Raja Gosnell. Intèrprets: Dennis Quaid, Rene Russo, Jerry O'Connell. 90 min. Color.

Comèdia familiar que narra les peripècies de dos pares divorciats, amb deu i vuit fills respectivament, i com els seus plans de matrimoni (que inclouen trobar una casa per a tots ells) es veuran sabotejats per diversos elements de les seves famílies, que volen impedir la unió.

"¡Más fuerte, muchachos!"

15/02 h. La 2 [**]

1972. Itàlia. Direcció: Giuseppe Colizzi. Intèrprets: Terence Hill, Bud Spencer, Reinhard Kolldehoff, Carlos Muñoz. 89 min. Color.

Salut i Plata són dos pilots que són capaços de fer gairebé qualsevol cosa pel preu adequat. Un home de negocis els paga aquest preu perquè es desfacin d'un avió a la selva. Divertida comèdia d'aventures de producció italiana, que ofereix magnífics moments d'acció.