L'atractiva i sensual Beatriz Montañez, la presentadora que ha acompanyat el Gran Wyoming a l'espai El Intermedio a La Sexta des de la primera emissió, abandonarà l'espai per emprendre nous projectes de formació personal, segons va anunciar ahir la cadena privada. En la línia irònica d'El Intermedio, els seus responsables van enviar ahir un comunicat en el qual s'exposa que el programa i Beatriz Montañez han acordat "un cessament temporal de la convivència que, com tots sabeu des de l'últim cessament temporal d'aquest tipus que es va produir, de temporal no té res".

Montañez "abandona El Intermedio per descansar i dedicar-se a nous projectes de formació personal entre els quals no s'hi troba la seva incorporació immediata a cap altre programa televisiu", assenyala la nota. "La direcció del programa, Globomedia i La Sexta, així com tots els seus companys d'El Intermedio, volen agrair a Beatriz aquests anys de col·laboració i mostrar-li tot el seu afecte i per com de feliços ens ha fet poder treballar amb ella", assenyala el programa.

"Volem que aquesta nota serveixi també per desmentir els insistents rumors sobre el seu proper trasllat a Washington per desviar l'atenció sobre els seus negocis a Espanya", conclou la nota d'El Intermedio, continuant amb la ironia que caracteritza el programa d'humor, que al març passat va complir cinc anys de vida, els mateixos que la cadena, que la setmana passada va anunciar la seva fusió amb Antena 3, deixant un futur incert sobre la continuïtat dels seus espais i els continguts característics.