La primera regla, l'olor corporal, els enamoraments, les ereccions involuntàries i els primers sostenidors són algunes de les situacions a les quals s'han d'enfrontar els preadolescents en algun moment o altre de la seva vida. I com ells, també els personatges que a partir de demà protagonitzaran la nova sèrie d'animació del Canal Super3, que porta per títol Lara, què fem?

Els seus protagonistes són sis joves d'entre 12 i 13 anys, que estan passant una temporada a la Gran Bretanya formant part d'un programa educatiu d'intercanvi. Tots sis donaran vida a les diverses situacions d'aquesta petita sit-com, que consta de 26 capítols d'onze minuts de durada. Així ho va informar ahir en una nota de premsa la productora que se'n fa càrrec, Filmadores.

Aquesta sèrie d'animació pretén relatar situacions de ficció, que treuren però a la llum temes molt reals. Així doncs, es mostren les inquietuds pròpies de la pubertat, amb l'objectiu de "crear un referent de qualitat, ple d'humor però ?lluny de tota la frivolitat de les revistes juvenils i de les sèries de televisió", segons que van explicar ahir les fonts de la productora.

Un bloc i un joc interactiu

Lara, què fem? pretén donar resposta a la infinitat de preguntes que es fan els preadolescents en aquesta etapa de tants canvis en la seva vida, així com enviar un missatge positiu "perquè sàpiguen que no estan sols i que poden superar totes les situacions", segons les esmentades fonts.

A banda, la sèrie compta amb un bloc on la protagonista comparteix els seus problemes amb els joves espectadors i un joc ?interactiu en què el jugador crea un personatge que ha de moure's en anglès per una ciutat britànica, i també interactuar amb els personatges de la sèrie.