La Fuga s'acomiadarà després de l'emissió dels lliuraments de la seva primera i ja última temporada. La raó de la cancel·lació de la sèrie, protagonitzada per María Valverde i Aitor Luna, es deu als seus baixos índexs de share. Telecinco ha decidit no renovar el producte produït per BocaBoca per a una segona temporada a causa dels baixos registres d'audiència obtinguts. Ja ho deia fa una setmana la directora d'antena de Mediaset España, Patricia Marco: "Sabíem que La Fuga era un producte arriscat. No ens sorprenen els resultats actuals, ens van sorprendre els de l'estrena perquè esperàvem menys". També va advertir que la cadena filaria més prim que mai a la hora d'apostar per un producte.

La sèrie, que es va estrenar el passat 9 de gener amb gairebé un 17% de share i més de 3 milions d'espectadors, ha anat perdent quota amb els seus diferents canvis a la programació fins a marcar un 10,8% i 1.465.00 espectadors en el seu últim episodi emès el passat 7 de març. Tot i els seus baixos resultats d'audiència en la seva emissió setmanal, La Fuga aprova en les noves formes de veure televisió, ja que és una de les sèries més vistes a través del canal Mitele.

Reconeixement internacional

Tot i que ja té data de caducitat, la sèrie ha estat inclosa en la denominada Wit List, una relació dels formats de televisió més interessants que es publica per als integrants de la comunitat assistent al MIPTV, un dels mercats internacionals més importants del sector televisiu, que arrencarà el proper 1 d'abril en la localitat francesa de Cannes. La Wit List, que valora entre altres coses la innovació i l'originalitat dels formats, té en compte que La Fuga es va situar entre els trending topics més comentats d'Espanya en la nit de la seva estrena i que els usuaris de xarxes socials van valorar molt positivament el treballs dels actors.