L'editor Fèlix Riera serà el nou director de Catalunya Ràdio, en substitució de Ramon Mateu, que ocupava el càrrec des de l'any 2009. El consell de govern de la Corporació té previst aprovar avui mateix, en la seva reunió habitual de dimecres, la designació del nou directiu. Amb aquest canvi es tancarà la remodelació dels mitjans públics catalans, després de la designació d'Eugeni Sallent com a director de TV3.

La informació publicada ahir al portal elsingulardigital.cat, afegia que Riera, que era actualment director de l'Institut Català d'Indústries Culturals, ha estat director editorial de L'Esfera dels Llibres, i del Grup 62, a més de membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, i fundador del Col·legi de l'Audiovisual. Riera es trobarà també amb un pressupost reduït i molts problemes interns.

Segons havien apuntat alguns mitjans en els darrers dies, el president de la Corporació de Mitjans, Brauli Duart, ja sospesava des de feia dies un relleu de Ramon Mateu, després dels mals resultats d'audiència que ha tingut Catalunya Ràdio els darrers anys, amb la consolidació de RAC1 com a primera emissora de Catalunya.