Jesús Vázquez torna aquesta nit a Cuatro per presentar una nova temporada del concurs Uno para ganar, adaptació del format nord-americà Minute to win It, en el qual s'enfrontaran nois contra noies, parelles d'enamorats i pares i fills. "Afronto aquesta etapa amb una enorme il·lusió. Ho trobava a faltar perquè és un format que m'encanta i perquè crec que els concursants són lluitadors i mai es rendeixen", va assegurar el popular presentador gallec en un comunicat enviat als mitjans de comunicació per donar els principals detalls sobre el nou Uno para ganar.

En aquesta segona edició d'Uno para ganar, que es va emetre per primera vegada el juliol de 2011 Cuatro, Jesús Vázquez s'ha involucrat encara més amb els concursants, visitant-los en el seu entrenament previ a la participació en el concurs. Unes proves dures que posen a prova les aptituds, així com els nervis del participant. La primera entrega del concurs estarà dedicada a la guerra de sexes, amb dos equips formats per tres noies que s'enfrontaran a altres dos equips de tres nois.

La mecànica segueix sent la mateixa de l'anterior edició. Els concursants en tan sols un minut hauran de dur a terme amb èxit una sèrie de proves i aconseguir els diners assignats a un determinat nivell de dificultat. Proves aparentment senzilles tot i que enginyoses a base de divertits jocs amb objectes quotidians que es troben a casa, a l'oficina o en una festa amb amics. Els participants s'enfrontaran a noves proves, com Siete en línea, que consisteix a col·locar set llapis en set gots que han de rebotar pel costat de la goma d'esborrar; o La alfombra mágica, el repte de la qual és transformar una catifa de bany en una mena d'aspiradora.