Bakú, originalment coneguda com "ciutat colpejada pel vent", va ser castigada a la final de la 57 edició del Festival d'Eurovisió per una allau sueca anomenada Loreen que, descalça i de puntetes, va portar més de 100 milions d'espectadors de la foscor a l'"Euphoria".

Els 372 punts de la combinació del vot de l'audiència i d'un jurat professional per país l'han empès fins a la glòria, seguida del cor folk d'àvies russes (259 punts) i del prestigiós músic serbi Zeljko Joksimovic (214), en contrast amb la patacada del britànic Engelbert Humperdinck, penúltim amb 12 punts.

Suècia es va emportar també les aspiracions de la sevillana Pastora Soler i del seu tema "Quédate conmigo", obra dels mateixos compositors, encara que els seus 97 punts i el desè lloc collits suposen el millor resultat d'Espanya des que el 2004 Ramon assolís aquest mateix lloc.

9 milions de teleespectadors

Prop de nou milions de teleespectadors van veure la cantant espanyola Pastora Soler interpretar el tema Quédate conmigo i més de 6,5 milions de persones van veure tot el certamen, que es va convertir en el més vist a Espanya des del 2008.