Va guanyar quatre Grans Slams de Tennis i es va convertir en l'esportista femenina espanyola més important de la nostra història. La popular tennista Arantxa Sánchez Vicario és la protagonista de l'últim reportatge de la quarta temporada de Conexión Samanta, que es podrà veure aquesta nit a partir de les 00.15 h a Cuatro. Samanta Villar conviu durant un mes i mig amb ella, temps suficient per reviure els moments més importants de la seva vida i aprofundir en la faceta més personal i familiar de la tennista com a mare, esposa, filla i figura de l'esport en l'àmbit internacional.

En el reportatge d'aquesta nit podrem veure com Villar comparteix al costat de Sánchez Vicario moments exclusius en els quals aborda per primera vegada, des de la publicació de la seva polèmica biografia, la difícil i tibant relació que viu amb els seus pares i germans. "Jo he arribat al punt de fer públic el que he escrit a la biografia perquè no m'ha quedat més remei, ja havia perdut els meus pares abans de tot això" explica una emocionada Sánchez Vicario.

Durant aquestes setmanes, Villar ha acompanyat la tennista des de Marbella -on s'ha celebrat l'eliminatòria de la Selecció Femenina de la Copa Federació de la qual és capitana-, passant per la seva casa de Barcelona i arribant fins i tot a París, on recorda quan es va proclamar campiona del Roland Garros amb tan sols 17 anys després de derrotar un altre mite del tennis femení com Steffi Graf.

Arantxa explica a Samanta com van ser els seus inicis al món del tennis, així com tots els sacrificis que va haver de passar durant la seva infància en un col·legi que prepara a esportistes d'elit per poder arribar a aconseguir l'èxit i convertir-se en la millor tennista de la història d'Espanya.