L'actor britànic Hugh Laurie, conegut principalment per intepretar el malhumorat doctor de la sèrie House, negocia tornar a la petita pantalla amb la ficció del canal NBC Crossbones, en la qual donaria vida al pirata Barbanegra. La informació va ser publicada ahir al bloc especialitzat en el món de les sèries Deadline.

Aquesta nova sèrie d'acció i aventures ve amb el segell del creador de Luther, Neil Cross, i amb la producció de Walter Parkes i Laurie MacDonald. L'intèrpret, a diferència del seu personatge a House, mantindria en aquesta ocasió el seu accent ja que el seu paper és el del bucaner britànic Barbanegra. De moment s'ha donat llum verd als deu primers capítols de la sèrie, que transcorrerà a l'illa de New Providence (Bahames) el 1715, la coneguda com a primera Democràcia de les Amèriques, on el diabòlic Edward Teach, més conegut com Barbanegra, regna en una població plena de lladres, malfactors i pirates.

Cross ha estat l'encarregat d'escriure el guió d'un projecte que suposaria la reunió de Laurie amb Universal TV, que va produir House, un dels drames més populars de la televisió en els últims anys.