La 1 de TVE, Antena 3 i Telecinco es vesteixen de llarg la nit de Nadal amb l'emissió, després del missatge del rei Joan Carles, de programes especials i gales que amenitzaran la nit amb actuacions d'estrelles i cares famoses i, sobretot, grans dosis d'humor.

Després del missatge del Rei, La 1 emetrà Bailando y cantando contigo, un divertit karaoke musical presentat per Carlos Latre. Capitanejats respectivament per Rosa López i Daniel Diges, representants d'Espanya al Festival d'Eurovisió, dos equips: un femení, i un altre, masculí, formats per actors, presentadors i cantants. A continuació, Alejandro Sanz i Miguel Bosé protagonitzaran La música no se toca i Bosé Papitwo.

Telecinco oferirà, la nit de Nadal, La noche en Paz, gala presentada per Paz Padilla i Joaquín Prat, que comptarà amb actuacions d'Il Divo, Tiziano Ferro, Álex Ubago, Pablo Alborán, Pastora Soler, Bertín Osborne, Tamara i Rosa, entre d'altres. Per la seva banda, Antena 3 ha programat per a la nit de Nadal un especial de La Ruleta de la Suerte, de Jorge Fernández, protagonitzat per avis i les seves nétes, i a partir de les 18.30 hores un especial d'Ahora Caigo, d'Arturo Valls. Després del missatge del rei, Antena 3 emetrà un especial amb cinc capítols típicament nadalencs de Los Simpson. A les 23.15 hores arriba Lo mejor de cada casa, espai que reuneix els millors moments de l'any televisiu explicats pels presentadors.

El "Doctor Who" a TV3

L'onzè Doctor, i els acabats de casar Amy Pond i Rory Williams, tornen per viure una emocionant i divertida aventura, acompanyats per Kazran Sardick i Abigail, per retre un homenatge al clàssic de Charles Dickens. La cançó de Nadal es podrà seguir a partir de les 19.20h a TV3. Crackòvia i Temps de Neu seran els següents protagonistes.