És l'estrena més esperada de la temporada. Els protagonistes de la sèrie Polseres vermelles deixen enrere la infància i s'enfronten als problemes de l'adolescència en la segona temporada d'aquesta popular sèrie, que s'estrena aquesta nit a Tv3 i la versió doblada en castellà s'emetrà a Antena 3 a la primavera. "Aquesta segona temporada és més dura", considera l'escriptor Albert Espinosa, creador de la sèrie basada en les seves experiències d'infància i adolescència com a "nen d'hospital", ja que va estar malalt dels 14 als 24 anys i va superar tres càncers. "La primera temporada parlava del que passa quan ets nen i t'assabentes que tens una malaltia greu. La segona temporada és diferent, aborda la valentia que cal tenir per no tirar la tovallola quan ja portes molt temps a l'hospital i comences a perdre l'esperança", va afegir l'autor.

Aquesta valentia és la que ha de demostrar el personatge de Lleó, el líder de la colla dels "polseres vermelles", que dos anys després segueix a l'hospital, mentre que tots els seus antics amics s'han guarit i han pogut tornar a les seves cases.

A pesar que la majoria dels personatges de la primera temporada han aconseguit l'alta mèdica, els seus fans, que són molts, tornaran a veure'ls en la sèrie perquè un d'ells, Toni, ara treballa com celador a l'hospital i els altres es retrobaran amb Lleó quan aquest menys ho esperi i més ho necessiti. A més, la segona temporada de Polseres vermelles compta amb cares noves, com Laia Costa, que interpreta la nova companya d'habitació de Lleó, qui acabarà sent una mica més que una amiga. "El descobriment del sexe i de l'amor està present en la sèrie perquè és una cosa molt important durant l'adolescència", va explicar Espinosa, que creu que "l'adolescència és una època molt difícil en general, però si estàs en un hospital, podria ser-ho molt més".