Aquesta nit, a les 21.50h, després del Telenotícies Vespre i abans de Polònia, torna Veterinaris a TV3, amb noves històries molt humanes i protagonistes molt animals. En aquesta nova etapa hi haurà naixements, com el dels dragons de Komodo o el d'un nou dofí al Zoo de Barcelona; casos clínics emocionants i sorprenents com el de la Nina, una gosseta que té un malaurat accident domèstic que podria deixar-la en cadira de rodes per tota la vida, o la Boira, una santbernat de 70 quilos molt poruga, i el de la Donagh, que ha de portar ferros a la boca per corregir les dents.

D'altra banda, se seguiran històries amb operacions complicades, com la del Lucas, un gat atropellat, o la del Shy, que ha rebut una perdigonada. Es descobriran animals poc coneguts, com el secretari, un rapinyaire africà molt curiós; i per primera vegada el programa assistirà a un concurs de bellesa de vaques frisones. Així mateix, Veterinaris també s'acosta al món salvatge seguint de primera mà la repoblació del tritó del Montseny, una espècie autòctona de Catalunya en perill d'extinció.

I el programa torna a recórrer a professionals veterinaris, especialistes, etòlegs i propietaris per saber més sobre com tractar les bèsties, quines són les seves necessitats, i com ens poden ajudar ells a nosaltres. Ja sigui al camp o a ciutat, animals de granja, salvatges o mascotes casolanes, Veterinaris torna a TV3 farcit d'històries de compromís, de superació i d'amor incondicional. Històries de bèsties que ens poden ense?nyar a ser més humans.

En el primer capítol es mostrarà el desenllaç de la història d'amor entre el Guntur i l'Amara, els dragons de Komodo del Zoo de Barcelona. Després de gairebé set mesos d'incubació, els petits han començat a sortir de l'ou.