Miguel Ángel Silvestre, Paula Echevarría i Aitana Sánchez Gijón protagonitzaran la sèrie Galerías Velvet, que es desenvoluparà en els anys 60 del segle passat amb el rerefons d'una història d'amor entre l'hereu d'uns grans magatzems i una modista i el pas de l'alta costura al "prêt a porter". Silvestre, que va aconseguir la fama a la televisió amb la sèrie Sin tetas no hay paraíso, interpretarà Alberto, el fill d'un ric empresari i propietari de les galeries que donen nom a la ficció, que viu a Londres i és cridat a fer-se càrrec del negoci, va informar ahir Antena 3.

Un cop instal·lat al Madrid dels anys 60, l'hereu de Galerías Veltet intentarà posar en pràctica les idees renovadores i modernes que porta d'Anglaterra, que li donaran més d'un mal de cap pel seu caràcter una mica rebel. En la seva nova missió s'enamorarà d'Ana (Paula Echevarría), una atractiva treballadora de la superfície, cosa que donarà peu al "melodrama romàntic, a l'estil Desayuno con diamantes, salvant les distàncies", com l'ha definit el productor de la sèrie, Ramon Campos, en declaracions a Efe.

El responsable de Bambú Producciones va reconèixer que comptar amb un protagonista com Miguel Ángel Silvestre és una cosa que "voldria qualsevol productor, i el que digui que no menteix", en referència a les negociacions per al seu fitxatge, que s'han prolongat durant setmanes, després que Telecinco cancel·lés la participació de l'actor en la sèrie Hermanos, on ja estava confirmat. Per la seva banda, Aitana Sánchez Gijón interpretarà el paper de cap dels tallers de costura de les grans galeries.