La ficció d'Antena 3 Con el culo al aire estrena avui la seva segona temporada, que mantindrà el to de sèrie divertida i lleugera però amb un toc molt més "gamberro i atrevit", amb moltes més trames relacionades amb l'actualitat. Amb la primera temporada cada personatge va deixar clara quina era la seva personalitat, de manera que en aquest nou lliurament es veuran "arestes de la seva forma de ser" i es tocaran "més temes d'actualitat", va explicar ahir, en la roda de premsa de presentació, el productor César Rodríguez.

La sèrie protagonitzada per Paco Tous, Maria León, Raúl Arévalo, Iñaki Miramón i Toni Acosta, entre d'altres, narra les vides d'un grup de personatges que, per diversos motius, es veuen obligats a viure en un càmping. La segona temporada comptarà amb la incorporació de Janfri Topera, Ana Wagener i Javier Antón, que es mudaran a l'"esbojarrat" càmping on els seus residents lluiten per reinventar i tirar endavant en un moment d'actualitat en què les coses "van molt malament".

Però tot i que els personatges pateixen els problemes de la crisi econòmica, la ficció "traspua optimisme" i, per Toni Acosta, "la sèrie no parla de la crisi, parla de l'actualitat". La ficció, que va acomiadar la seva primera temporada al maig de l'any passat, ha començat a rodar el seu tercer lliurament aquest mateix mes d'abril, un fet "una mica estrany en aquests temps" però "és una sort", segons Maria León.

Sobre la competència en la programació, l'actriu sosté: "ningú està regalant el que regalem ?nosaltres, que és riure i una comèdia fresca, actual i molt diferent, la comèdia que la gent necessita". La sevillana creu que amb "les situacions extremes de la segona temporada, la gent se sentirà més identificada". La comèdia s'emetrà cada dimecres a Antena 3.