El documental sobre l'empresonament de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol va fer dimarts a la nit un rècord històric, convertint-se en la producció més vista del programa Sense ficció. Pujol Catalunya. El consell de guerra, emès dimarts en horari de prime time per TV3 va tenir, segons dades de Kantar Media, una mitjana de 748.000 espectadors i el 21,6% de quota, i va liderar l'audiència del dia.

La producció, en què es fa un repàs dels fets que van succeir el maig del 1960 i que van suposar la detenció de Jordi Pujol i el seu empresonament després d'un judici sumaríssim en què va ser condemnat a set anys de presó, és la més vista de totes les emeses pel programa de documentals Sense ficció.

El programa va superar en 15.000 espectadors la mitjana d'Adéu, Espanya?, emès el 3 de juny del 2010 del Sense ficció, que porta cinc temporades de presència en la graella. Finalment, cal destacar que la televisió pública catalana va copar dimarts els sis primers llocs del rànquing de programes i va liderar el rànquing de cadenes, amb el 15,4% de quota, amb 5,9 punts d'avantatge sobre Telecinco, que va tenir el 9,5%.