El Hormiguero 3.0 ha tornat a fer història desplaçant-se fins a Londres per gravar-hi un programa especial amb Will Smith i el seu fill Jaden que s'emetrà aquesta nit. L'equip, els materials i el mateix decorat es van traslladar fins a la capital anglosaxona per reproduir el plató de l'espai presentat per Pablo Motos i així poder rebre, un cop més, la popular estrella de Hollywood, que s'ha convertit ja en un molt bon amic del programa.

Will Smith i el seu fill Jaden protagonitzen en aquest especial un dels millors programes i participen en totes les activitats proposades, proves, experiments i balls amb la seva habitual simpatia i la seva particular entrega. Tot i que aquesta ha estat la quarta vegada que aquest convidat de luxe visita el programa, tant ell com el seu fill van gaudir com mai, animant fins i tot a fer una guerra de raps, contra Trancas i Barrancas i contagiant el seu entusiasme a tots els presents, tant el públic com el mateix equip.

Final de la temporada

Amb aquesta edició especial d'El Hormiguero, el programa estrella de l'access prime time d'Antena 3, produït per 7 y acción comença el compte enrere per al final d'una temporada plena d'èxits, grans convidats i una audiència fidel, durant la qual, a més, pot presumir d'haver complert seu programa número 1.000.

No obstant això, el format presentat per Pablo Motos reserva encara algunes sorpreses per acomiadar la temporada, com per exemple la presència de Mika, el famós cantant britànic d'origen libanès, en un programa de comiat que no tindrà l'estructura habitual i que comptarà amb un espectacular "Arte a lo bestia", gravat fora de Madrid amb tots els col·laboradors d'El Hormiguero.