Les seves picabaralles amb alguns dels seus companys del reality Campamento de Verano han aconseguit per fi que Lucía Etxebarría faci cas als milers de consells dels fans que li demanaven a l'escriptora que comencés accions legals, segurament dirigides al programa i a Gaby, segons informa Vertele.

Doncs bé, aquest dimarts en un intent de desfogar-se a la seva pàgina de Facebook comentava el següent: "'Ja l'esperaré fora, sense càmeres. A aquesta filla de puta la cremo viva, la rebento'. Aquesta frase va ser pronunciada aquest dimarts per Gaby , concursant del reallity Campamento de Verano, davant la càmera en ple directe. Es referia, és clar, a mi ".

Amb aquestes dures paraules, Lucía Etxebarría començava a escriure un post on se sent molt dolguda pel tracte de favor que se li està donant a totes aquelles persones que estan dient semblants barbaritats contra la seva persona.

"Perles similars m'ha dedicat durant set dies però no s'emetien perquè el programa sabia a la demanda a la qual s'exposava. Sí que vau vuere abans assetjament verbal, insults i desqualificacions de tota mena.

També vau veure com entre quatre persones donaven puntades a la cabana, com em llançaven els coberts a la cara, com em acusaven en fals de lladre o de manipuladora o de rentar-me amb fregalls, sense prova que ho ratifiqués".