El periodista Ramon Iglesias (Portbou, 1968) ha estat nomenat nou cap d'informatius de Cadena SER Catalunya, assumint la responsabilitat de la redacció d'informatius, vacant des de fa un any. Iglesias, que era director de Ràdio Girona (Cadena SER) des de juliol de 2012, ha desenvolupat tota la seva carrera periodística a les comarques de Girona. Va treballar a Diari de Girona, SER Empordà, RNE i Cadena 13. Des de 1994 fins al 2012 va ser responsable d'informatius i continguts de la cadena a Girona. Carme Martínez (Tossa de Mar, 1969) substituirà Iglesias al capdavant de SER Girona.

Aquests nomenaments s'emmarquen en el procés de reorganització que la Cadena SER a Catalunya va iniciar ara fa un any i amb què pretén adaptar els seus productes a les "noves necessitats dels consumidors" d'aquest mercat radiofònic i reforçar el seu lideratge a Catalunya, segons informa l'emissora. Ramon Iglesias ha compaginat en els darrers anys les seves responsabilitats a la SER fent de columnista al Diari de Girona. La nova directora de la Cadena SER a Girona és llicenciada en Periodisme per la Universidad de Navarra. Martínez ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la Cadena SER. El 1993 va incorporar-se a Ràdio Girona com a redactora i des de 2007 n'era cap de redacció.

"L'Hora L" es renova

Cadena SER Catalunya comença aquest proper dilluns, dia 2 de setembre, la nova temporada amb un canvi en l'enfoc del magazín dels migdies, L'Hora L, per emfatitzar la seva aposta per la "informació de proximitat" i convertir-lo en un espai "enganxat a l'actualitat". A més de la redacció d'informatius, el programa incorporarà les veus dels periodistes Andreu Misé, Josep Martí Gómez i Rafael Vilasanjuan, l'arquitecta i urbanista Itzíar González o el filòsof Bernat Dedeu. En esports, el programa de referència, La Graderia, tindrà dues edicions, la del migdia -de tres a quatre- amb Marta Ramon i la del vespre, amb Jordi Martí. En l'àmbit de l'entreteniment, l'emissora manté Parlar per parlar i Tot és comèdia.