Antena 3 estrena aquesta nit la temporada de ficció amb Vive cantando (22.40 h, Antena 3) una nova sèrie que conjuga dos gèneres tan oposats com el drama i la comèdia i que se centra en la recerca de la felicitat. María Castro (Tierra de Lobos), Manuel Galiana (Gran Reserva), Gorka Otxoa (Plaza de España), Mariola Fuentes (Hable con ella), José Luis García-Pérez (Amar es para siempre), Alberto Jiménez (Amar es para siempre) i Roko, aquesta última en el seu primer treball com a actriu, són els protagonistes d'aquesta ficció.

La producció de Doblefilo adapta per a la petita pantalla les històries quotidianes de persones amb un estil de vida particular, sempre disposades a tirar endavant amb l'únic objectiu de ser feliços . La història arrenca quan "La Trini" (María Castro) torna al seu barri de sempre després d'abandonar el món de la música i es veu obligada a cuidar el seu pare (Manuel Galiana ) i els seus nebots.

La vida en un karaoke

Un local de karaoke, conegut com La Bamba, és l'escenari principal d'aquesta sèrie, que combina històries quotidianes, música i un punt d'humor. Un punt de trobada en què els protagonistes explicaran les seves penes i expressaran les seves emocions. Ana Mena, Daniel Avilés, Javier Cifrián, Víctor Sevilla, Andrés Arenas i Juan Fredsa , entre d'altres, completen el repartiment d'aquesta optimista sèrie. Cada un dels episodis de Vive cantando ha comptat amb diferents directors, entre els quals destaquen Miguel Albaladejo, Iñaki Peñafiel, Javier Quintas i Inma Torrent.