Aquest dilluns a la nit l'Albert Om torna a TV3, amb l'estrena de la quarta edició d'El convidat, que comença amb Andrés Iniesta, un dels jugadors blaugrana més estimats per l'afició. En aquest programa es descobrirà com viu un fubolista d'elit els moments posteriors a un partit.

Durant la presentació de la nova temporada, Albert Om va dir que a aquestes altures del programa "l'esforç el posem més en el 'qui' que en el 'com', perquè el 'com' el tenim molt per la mà". "És un espai d'un alt grau d'exigència tant per a nosaltres com per als amfitrions, i ells en són molt conscients". També va dir que "cada vegada és més fàcil que s'obrin, perquè ja n'han vist altres episodis" i saben quin és el tractament que es fa. Om va recalcar que aquesta "és una temporada molt eclèctica", amb personatges molt potents i molt diferents. Pel que fa al criteri a l'hora d'escollir-los va explicar que "busquem que a més d'un nom hi hagi un món".

Els amfitrions

A més d'Iniesta, passaran pel programa el bisbe de Solsona, Xavier Novell (el més jove de l'Estat); Andy Trias, un auxiliar administratiu que té Síndrome de Down;

el presentador de televisió Jorge Javier Vázquez; la cuinera i mare dels germans Roca, Montserrat Fontané; l'escriptora i periodista Maruja Torres; els economistes Arcadi Oliveres i Xavier Sala i Martín; la pilot de motos Laia Sanz; el músic Jaume Sisa; el productor de televisió Josep Maria Mainat; l'escriptora Laila Karrouch i el jugador de bàsquet Marc Gasol.