Entre avui dissabte i demà diu?menge, l'Anella Olímpica de Montjuïc acull la celebració de la Festa dels Supers. Un esdeveniment que enguany proposa més de 150 activitats, que han organitzat més de 50 entitats i empreses i que es trobaran repartides per tot el recinte de la Festa, és a dir, pels 50.000 metres quadrats habilitats per a l'ocasió. Tots els assistents podran gaudir, de manera gratuïta i ininterrompuda, d'un munt d'activitats per divertir-se, posar a prova les seves habilitats i aprendre i descobrir un munt de coses.

Els nens i nenes podran superar circuits d'aventura, saltar en inflables, pintar amb xocolata, practicar diferents esports, fer tallers de manualitats, dibuix i art, cantar en karaokes, pujar a rocòdroms, competir conduint cotxes de slot, veure una projecció de cinema, cuinar la seva pròpia magdalena, apropar-se a les noves tecnologies o participar en tallers de teatre. Així mateix, tots els súpers podran prendre part de les proves de la supergimcana, i fer-se fotos al passadís dels dibuixos animats.

La música, amb Els Catarres

Pel que fa a les actuacions musicals, el grup Els Catarres interpretaran els temes del seu nou disc, Postals; i l'Àlex i el Pau presentaran l'actuació coral del programa de TV3 Oh Happy Day. La cantant invident Eva Hernàndez, amb "una veu per veure-hi", interpretarà cançons del Super 3, el grup Xiula convidarà tothom a escoltar el seu tema Verdura i peix, els membres de la Big Ensemble del Centre de les Arts de l'Hospitalet ompliran tot l'escenari amb la seva música, i la Marching Jazz Band B120 animarà la Festa amb un recorregut musical.