Les excel·lents dades d'audiència de l'estrena d'El tiempo entre costuras, que va sumar el passat dilluns 5 milions d'espectadors, han "sorprès" els responsables d'Antena 3 i han resultat "molt emocionants" per a la seva protagonista, Adriana Ugarte, que confessa que aquest treball li ha deixat "petjada". "No havíem valorat prou el poder que tenia la novel·la de María Dueñas, l'interès que hi havia darrere d'aquest fenomen editorial", ha reconegut aquesta setmana la directora de ficció d'Artesmedia, Sonia Martínez, en una trobada amb la premsa després del visionat del segon capítol de la sèrie, que es podrà veure demà.

La responsable d'Antena 3 ha confessat haver viscut "totes les pors" possibles davant la idea del fracàs d'una ambiciosa sèrie que va començar a gestar-se fa quatre anys amb mitjans cinematogràfics per al seu rodatge, i que s'ha estrenat enfront d'una competència on figuren La Voz i la ficció de TVE Isabel. "El nostre repte era no ser un més, i teníem clar que no ens enfonsaríem", ha explicat Martínez davant la resposta del públic, i ha adjudicat l'èxit, en bona mesura, a María Dueñas, autora de la novel·la, perquè "ens ha donat una bona història i uns excel·lents personatges".

Adriana Ugarte, que interpreta la protagonista de la història, Sira Quiroga, va explicar que se sent "molt emocionada" per l'acolliment del públic per un personatge amb què va conviure durant set mesos en un rodatge que es va ?desen?volupar entre el Marroc, Espanya i Portugal. "Vaig viure amb els sentiments de Sira Quiroga durant més temps que amb els de la meva pròpia vida", va afegir l'actriu espanyola, per a qui aquest paper ha estat "un viatge de maduresa", que li ha deixat com a principal ensenyament "el fet de demanar ajuda quan és necessari i rebre el suport de la gent que t'ofereix la mà".