El miracle de sentir-hi ha estat seleccionat com a finalista al premi Boehringer Ingelheim de Periodisme en Medicina d'aquest any. El reportatge del programa científic del 33 Quèquicom explica com se sent amb un implant coclear i com funciona l'orella, un òrgan molt fi amb una sensibilitat extraordinària, però al mateix temps molt delicat. El treball de Jaume Vilalta, Georgina Pujol i Cari Pardo opta al guardó en la categoria d'audiovisuals.

El premi Boehringer Ingelheim reconeix la divulgació mèdica i científica sobre temes relacionats amb la salut a través dels mitjans de comunicació i atorga 12.000 euros a cadascun dels guanyadors. La cerimònia d'entrega de la 26a edició dels premis es farà el 21 de novembre a la Real Fábrica de Tapices de Madrid.

El reportatge presencia el moment en què activen l'implant coclear que el Dr. Orús va posar, a l'hospital de Sant Pau, a Aurora Rodríguez, que hi torna a sentir després de vuit anys de sordesa absoluta. Marta Capdevila, il·lustradora, ja va passar per l'experiència. Als 38 anys va poder sentir la veu dels seus fills i ho va reflectir en un conte i el seu fill Marcel viu la sordesa sense cap limitació gràcies a dos potents audiòfons.