Més gamberro i amb més nervi que mai. Així ha definit el presentador català Andreu Buenafuente el seu retorn a La Sexta amb En el aire, un late night del qual, a poc a poc, es van coneixent més detalls. Per ara, se sap que arribarà a la petita pantalla el proper dilluns 18 de novembre i que comptarà amb la major part dels col·laboradors habituals de l'humorista. Entre aquests, no hi faltarà Berto Romero. "Berto ve de sèrie, i hi haurà moltes cares noves que estem provant. Si jo vaig a dormir tard a la meva edat ha de ser per alguna cosa que valgui la pena" explica el presentador, en unes declaracions recollides pel portal Vertele.

El presentador ha explicat també sobre el seu nou format, en comparació amb el seu anterior programa a La Sexta, que "li volem donar una renovació potent. Al final ets tu, per les coses bones i per les dolentes, però s'assemblarà a la ràdio. Així es tancarà el cercle. Hi haurà taula, i hi passarà més gent".

"Calia renovar l'escriptori rotllo late show. No som als Estats Units, allà pot anar-hi en Jeff Bridges, aquí tenim la Belén Esteban". "Vaig pensar que l'altre format havia tocat fons i calia canviar". Buenafuente també ha explicat que pel plató de En el aire, "hi passaran polítics si tenen alguna cosa a dir. Serà una taula oberta per a tothom. Empaquetarem el dia, no farem res de nou, però estarà connectat a les xarxes. Les xarxes com estan ara són un somni per als que ens dediquem a la televisió".

Aquesta renovada aposta espera repetir l'èxit d'audiència que Buenafuente va obtenir durant quatre temporades a la cadena. No obstant això, En el aire, poc a res tindrà a veure amb Buenas noches y Buenafuente, que Antena 3 va cancel·lar en menys de dos mesos, pel seu fracàs d'audiència.