La producció de la televició catalana Sputnik ha guanyat el premi al millor programa musical en l'11a edició dels Premis ARC

L'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) ha guardonat el programa del 33 Sputnik com el millor programa musical en els Premis ARC 2013. En aquesta edició s'han seleccionat els 52 nominats de 14 categories i tota la indústria musical s'hi ha implicat per votar els guardonats.

La gala es farà al Teatre Principal

La gala se celebrarà dilluns al Teatre Principal de Barcelona, presentada per Toni Albà. En l'11a edició dels Premis ARC s'homenatja així mateix l'Ona Laietana amb actuacions especials d'Els Catarres i d'una banda dream team de músics laietans que han versionat clàssics del gènere.

Un total de 52 nominats han competit en les 14 categories de l'onzena edició d'aquests guardons, que mantenen el pes específic dels premis a la música en directe en els seus diversos formats, i entre els quals hi ha el premi especial a la trajectòria. El president d'ARC, Jordi Gratacós, ja va explicar el passat setembre que enguany, a més dels artistes, es premiaria el sector empresarial i la indústria musical.