Actors com Woody Harrelson, Matthew McConaughey i Greg Kinnear s'apunten a les sèries de policies i advocats, dos gèneres que mai falten a la televisió, en què per al 2014 també destaquen la tornada de Halle Berry i noves ficcions de misteri, terror i fins i tot de pirates.

True detective, una de les estrenes més destacades del nou any, arriba el 12 de gener a EUA amb Woody Harrelson i Matthew McConaughey. Aquests dos actors interpreten una parella de detectius a Louisiana que després de 17 anys tornen a investigar una sèrie d'assassinats de tipus ritual que creien oblidats.

En una línia policial molt diferent, el 7 de gener s'estrena als Estats Units Intelligence, protagonitzada per Josh Holloway i Marg Helgenberg, una història de ciència-ficció basada en un agent que porta un xip al cervell capaç de rastrejar tota la informació que circula per Internet.

Suspens, i fins i tot terror, promet la producció de Syfy Helix , que arriba a EUA el 10 de gener, protagonitzada per Billy Campbell i que gira entorn d'un equip del Centre de Control de Malalties establert en una base a l'Àrtic que ha de lluitar contra un virus que amenaça l'existència de la humanitat.

La comèdia arriba el 19 de gener de la mà de Greg Kinnear amb Rake, versió de la ficció australiana del mateix títol el pilot de la qual ha dirigit Sam Raimi i que relata la vida d'un advocat defensor brillant, però mediocre i inestable en l'àmbit personal.

El 25 de gener torna el gènere de pirates a la televisió amb l'estrena de Black Sails, produïda per Michael Bay i protagonitzada per Toby Stephens i Hannah New, l'actriu britànica que s'ha fet famosa a Espanya amb El tiempo entre costuras.

Black Sails s'avança així a la sèrie de bucaners que emetrà el 2014 la NBC titulada Crossbones, que compta amb la participació de John Malkovich com a Barbanegra, encara sense data d'estrena.

I el terror arribarà amb Penny Dreadful, qualificada com una sèrie de terror psicosexual que comptarà amb algunes de les figures més famoses del gènere, des del doctor Frankenstein i la seva criatura a personatges de Dràcula , tot ambientat al Londres victorià. El primer capítol el dirigirà Juan Antonio Bayona.

Per a mitjans de 2014 la cadena CBS ha anunciat l'estrena d'Extant, una producció de Steven Spielberg amb Halle Berry en el paper d'una astronauta que torna a casa per recuperar la seva vida familiar.