Teresa Hurtado de Ory i Álex Gadea són els protagonistes de la nova sèrie diària Ciega a citas, que Cuatro va començar a gravar la setmana passada i que és l'adaptació d'una història argentina, la de Lucía, una jove que ha de buscar en menys de nou mesos un xicot perquè l'acompanyi a les noces de la seva germana.

Octavi Pujades, Elena Irureta, Arancha Martí, Joaquín Climent i Belinda Washington són els altres rostres d'aquesta nova sèrie que arribarà properament a la cadena del grup Mediaset España, i que compta en la producció amb Alberto Carullo i Mariana Cortés, els quals ja van treballar plegats amb ficcions d'èxit com Sin tetas no hay paraísoYo soy Bea.

La sevillana Hurtado de Ory, coneguda per pel·lícules com Astronautas o sèries com Marisol i Bandolera, serà Lucía, una jove "a la trentena, una mica desastrosa però amb un gran cor, impulsiva, neuròtica, amb un sentit de l'humor molt particular i amb algun quilo de més", explica un comunicat del canal. El seu objectiu és trobar un nuvi amb el qual acudir a les noces de la seva perfecta germana menor, Irene (interpretada per Arancha Martí), alhora que fa dieta per baixar aquests quilos que li sobren. El temps corre en contra seu, i tots els objectius van adquirint més urgència conforme passa el temps.

Lucía treballa en una ràdio, on té com a nou company Sergio (Gadea), que li pren el lloc i amb el qual té problemes, mentre que Octavi Pujades intepreta el paper de Carlos, el presentador estrellaa de l'emissora i amor platònic de la jove. La ficció combina comèdia, amb algun punt dramàtic, però sempre amb un to molt desenfadat.