Telecinco prepara un nou concurs de ball sobre patins, que es dirà Más que baile i que estarà protagonitzat per experts patinadors, la seva tècnica i coreografia seran valorats per un jurat. En aquest nou format, produït per Mediaset España i Zeppelin TV, el treball dels concursants s'avaluarà per un jurat integrat per un especialista en patinatge, un coreògraf i un personatge del món de l'espectacle, segons ha anunciat recentment la cadena en un comunicat.

Telecinco recupera d'aquesta manera el títol del seu programa Más que baile, que va presentar el 2010 Pilar Rubio, encara que en lloc d'un grup de famosos, ara comptarà amb aficionats al patinatge, una especialitat de la qual estan inscrites 40.000 persones a la Federació Espanyola de Patinatge, segons les dades que aporta la cadena. Más que baile oferirà un "espectacle molt visual i emocionant", resultat d'unir "l'estètica i el caràcter lúdic" del patinatge a "la plasticitat del ball", explica Telecinco. La cadena assenyala que a Espanya hi ha gairebé 10.000 clubs de patinadors i que ciutats com Madrid compten amb 18 skateparks, instal·lacions construïdes per a la pràctica exclusiva del patinatge en les seves diferents modalitats.

TVE recupera el format original

Precisament també la setmana passada, Televisió Espanyola va anunciar que aquesta temporada estrenarà una nova edició de ¡Mira quién baila!, presentada per Jaime Cantizano i en la qual ja està confirmada la participació de Marina Danko, exdona del torero Sebastián Palomo Linares; Maribel Gil (MasterChef), la presentadora Adriana Abenia i Corina Randazzo, que va protagonitzar el tróspido Un príncipe para Corina, la temporada passada a Cuatro. A falta de més participants, la televisió pública està enllestint la producció d'un concurs que, anys enrere, va obtenir audiències espectaculars.