Després dels diversos rumors que han anat circulant en els darrers mesos, finalment s'ha confirmat. Patricia Conde tornarà a la televisió de la mà de Cuatro, per tal de presentar-hi Ciento y la madre, el nou format d'humor de la cadena de Mediaset España, en el qual cent individus executaran les bromes sol·licitades pels espectadors, segons va informar ahir en un comunicat el canal. Gravat amb càmera oculta, el programa comptarà amb rostres populars, que protagonitzaran situacions insòlites i amb un conjunt de 100 "gamberros" que s'encarregaran de dur a terme, de les maneres més variades i increïbles, les bromes que els espectadors facin arribar.

La idea del programa és posar a prova la parella, "venjar-se" del cap o prendre el pèl a un veí, per a això es comptarà amb l'ajuda d'"autèntics professionals de l'humor" i amb la complicitat de Patricia Conde, que assumirà la tasca de presentar cada una de les bromes i els bromistes. Ciento y la madre, que s'estrenarà previsiblement el proper mes de març, suposarà el retorn de Patricia Conde a la petita pantalla després del seu pas pel reeixit programa de la sobretaula Sé lo que hicisteis... de La Sexta, al costat d'Ángel Martín, i que es va acomiadar de la graella el maig del 2011.

Aquell mateix any, Conde va participar com actriu de la sèrie BuenAgente, a la mateixa cadena, i que només va durar dues temporades. El 2012 es va casar amb l'empresari mallorquí Carlos Seguí i al maig de l'any passat va donar a llum el seu fill Lucas. El matrimoni va anunciar, la setmana passada, la seva separació "amistosa".

Fitxatge per Atresmedia

El fitxatge per Mediaset España no deixa de resultar curiós, atès que l'exmodel va anunciar a finals de l'any passat, en una entrevista al programa Zapeando de Frank Blanco, que preparava un nou espai d'humor amb la productora Globomedia, i que es trobava molt a prop del grup Atresmedia. Aquestes declaracions van fer suposar que Conde tornaria a presentar un programa a La Sexta.