Els espectadors de Cuatro es van trobar ahir a la nit amb un Callejeros en la franja d'access prime time. Aquest canvi s'explica perquè Mediaset España ha decidit retirar La incubadora de los negocios de la graella nocturna després de registrar uns discrets resultats d'audiència en els seus primers quatre lliuraments. El programa que presenta Raquel Sánchez Silva va emetre el seu primer lliurament a principis del passat mes de desembre en el late night.

El seu debut no va ser res esperançador, ja que va marcar un 3,7%, no obstant això, Mediaset va presentar aquella emissió com un especial, un primer lliurament perquè els espectadors cone?guessin el format i per així animar altres emprenedors a contactar amb el programa.

I ha estat aquest febrer quan la cadena va estrenar La incubadora de forma regular, situant la seva emissió a les nits dels dimarts. En aquesta ubicació el format no ha deixat de perdre espectadors, marcant el seu pitjor registre la setmana passada amb una quota d'1,7% (369.000).

La falta de perspectives ha fet que els responsables de la cadena hagin decidit emetre els lliuraments que resten els dissabtes, a partir de les 11 del matí.