Antena 3 recupera avui aquesta nit, en horari de màxima audiència, el programa Me resbala, espai d'humor presentat per Arturo Valls en el qual un grup de còmics s'enfronta a reptes d'improvisació i que en la seva segona temporada estrenarà jocs i comptarà amb nous humoristes.

"Amb només nou emissions, Me resbala ha aconseguit obrir-se lloc en una franja tan difícil i competida com la dels divendres a la nit", va explicar el sotsdirector de programes d'entreteniment d'Antena 3, Carlos Recio, en una roda de premsa a la qual van assistir el mateix Valls, i alguns humoristes com Florentino Fernández, Edu Soto i Josema Yuste.

Me resbala es va estrenar el novembre de l'any passat i va obtenir una audiència mitjana de 2.602.000 espectadors i un 15,1% de share. La segona temporada del programa recupera alguns dels jocs estrella com el "Teatro de Pendiente", en el qual els còmics actuen en un escenari inclinat.

Pel que fa a participants, en aquesta nova temporada, s'hi estrenen María Esteve, Luis Piedrahita, Pablo Puyol o Los Chungitos, entre alguns altres.