Mediaset España emetrà la propera temporada (2015) vuit Grans Premis del Campionat de Motociclisme i quatre més en la següent (2016), segons van confirmar ahir a Efe fonts del grup de comunicació. Aquest any, el grup de mitjans de comunicació ha aconseguit un acord amb Telefónica i Dorna, propietària dels drets d'emissió del Mundial de MotoGP, per a l'explotació conjunta d'aquests drets, la qual cosa suposa que Telecinco emetrà en directe nou grans premis i nou en diferit.

Durant la presentació ahir al matí de Supersport, la societat participada per Mediaset, Producciones Mandarina, Manu Carreño i J.J. Santos, destinada a la producció d'esdeveniments esportius, aquest últim va assegurar que el grup "no renuncia a les motos", encara que sense confirmar si l'any que ve podrien veure's en obert.

"A dia d'avui la vocació de Mediaset és mantenir l'acord amb Telefònica durant molt temps, no només aquesta temporada", va indicar Santos en resposta a si el Mundial de MotoGP acabaria emetent-se en exclusiva a través de la plataforma de Movistar a partir del proper any, tal com va anunciar recentment la companyia en la presentació de la seva nova oferta televisiva.