Cinc dones amb personalitats molt diferents. Amb diferents registres i diferents visions del món. Amb procedències i experiències diverses, però amb una característica en comú: el seu talent per a la comunicació. Sandra Barneda, Natalia Millán, Beatriz Montañez, Yolanda Ramos i Alyson Rae Eckmann seran les encarregades de presentar Hable con ellas, el nou programa per al late night que prepara Telecinco i que acollirà entrevistes a coneguts personatges, debats i actuacions, entre altres continguts.

A Hable con ellas, que la cadena produirà en col·laboració amb La Fábrica de la Tele i que s'estrenarà el proper mes d'abril, les cinc presentadores realitzaran les entrevistes de forma conjunta i participaran en els debats i altres seccions del programa aportant diferents enfocaments que enriquiran l'original experiència televisiva que proposa aquest nou espai, segons explica la cadena de Mediaset en un comunicat.

Trajectòries diverses

La periodista i escriptora barcelonina Sandra Barneda (La séptima silla, El gran debate) farà gala de la seva inquietud i el seu desig de saber el perquè de les coses; la coneguda intèrpret madrilenya Natalia Millán (El Internado, Amar en tiempos revueltos) representarà la coherència i la reflexió; la periodista Beatriz Montañez (El Intermedio) aportarà el seu coneixement de l'actualitat i la cultura per abordar qualsevol tema que se li posi al davant; l'actriu còmica Yolanda Ramos (El club del chiste) desplegarà el seu sentit de l'humor per trobar el costat més divertit de cada situació; i la col·laboradora radiofònica Alyson Rae Eckmann (No te cortes, Los 40 Principales) posarà el punt descarat i rebel al grup femení.