El programa esportiu nocturn del grup Atresmedia El Chiringuito de Jugones, presentat i dirigit per Josep Pedrerol, s'emetrà des del proper 5 de maig a La Sexta com a conseqüència del tancament del canal Nitro acordat en aplicació d'una sentència del Tribunal Suprem que obliga a tancar nou canals de TDT.

El programa esportiu, que en la seva curta vida a Nitro ha aconseguit uns acceptables resultats d'audiència, s'emetrà en el late night, al final del programa que condueix Andreu Buenafuente (En el aire) fins al final de la temporada, encara que els diumenges arribarà a la pantalla sobre la mitjanit. El Chiringuito de Jugones es muda de Nitro a La Sexta després de l'obligat cessament d'emissions -Atresmedia també apagarà La Sexta3 i Xplora- i ho fa amb l'objectiu de "reforçar" l'oferta informativa d'esports de La Sexta de cara al proper mundial de futbol, que es disputarà aquest estiu a Brasil.

D'aquesta manera, la cadena emetrà a partir del mes de maig una sèrie de programes especials de l'espai presentat per Pedrerol amb motiu del final de la lliga espanyola, i des de mitjan juny i tot juliol oferiran una "informació exhaustiva" sobre tot allò que afecti el Mundial i a "La Roja".