L'humor absurd, les millors bromes, els estudis científics més ?inexplicables i els vídeos que triomfen a la xarxa seran alguns dels eixos de ¡Todo va bien!, el nou programa de Cuatro per a la franja de l'access prime time. El costat més surrealista de les notícies, les informacions que mai obririen les primeres pàgines dels diaris i l'actualitat reinventada per un delirant equip de col·laboradors ocuparan altres seccions del programa, la finalitat del qual serà la de provocar un somriure en l'espectador.

Segons ha informat la cadena de Mediaset España, ¡Todo va bien! serà un programa diari que s'emetrà en directe i que comptarà amb una premissa essencial: el bon rotllo per sobre de tot. Per aconseguir-ho, un delirant equip es posarà a la feina i convertirà la realitat i les fabulacions en el seu camp de treball.

La nova aposta, que intentarà competir directament amb El Hormiguero i El Intermedio-els dos líders de la franja- i que encara no té data d'estrena, tractarà amb molt d'humor l'actualitat més irreverent del món, amb una sèrie de col·laborados que són especialistes a fer riure. El programa intentarà rellançar una franja que no ha aconseguit remuntar des del comiat de Lo sabe, no lo sabe.