La cadena ABC estrena avui Sing Your Face Off, la versió americana de Tu cara me suena, un format creat i produït a Espanya per ?Gest?music (grupo Endemol Espanya) i que s'ha emès des de fa tres anys a Antena 3.

El programa va començar la seva trajectòria en el món anglosaxó l'any 2013 amb l'estrena a la cadena britànica ITV1 i continuarà avui en un dels grans grups de comunicació dels Estats Units, l'ABC. Tal i com correspon a aquest format, els participants del programa seran celebritats que formin part del show business americà. Així, els cinc concursants que hi participaran tindran la missió de transformar-se, setmana rere setmana, en un artista icònic de la música i guanyar, gràcies als seus dots interpretatius, la batalla a l'escenari.

Milions de seguidors

Des que aquest concurs de "talents" es va posar en marxa a la cadena espanyola al setembre de 2011, Endemol ha venut el format en més de 35 països d'Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia i s'ha amès en 28 d'ells. Precisament, la versió àrab s'ha estrenat recentment a Orient Mitjà a través de la cadena MBC, amb una difusió conjunta a 22 països, que s'està seguint cada setmana per més de 400 milions d'espectadors, segons va informar ahir la companyia Endemol Internacional. En el cas de la Xina, el format, amb més de 500 milions de seguidors fidels, ja està preparant a seva sisena temporada en antena.